مطالعه نشان می دهد که پسته ممتاز کرمان به عنوان بخشی از رژیم غذایی به کاهش وزن کمک می کند
مصرف منظم پسته می تواند به عنوان بخشی از رژیم غذایی مفید باشد: کاهش فشار خون و کمک به کاهش وزن.
فرزنو، کالیفرنیا، 20 ژوئیه 2020 – یک مطالعه جدید نشان داد مصرفکنندگان دانههای روغنی که به دنبال کاهش وزن هستند، به احتمال زیاد با نگه داشتن پسته به اهداف خود میرسند.
این مطالعه که در شماره 20 جولای Nutrients منتشر شد، نشان می دهد که افزودن پسته آمریکایی به رژیم غذایی می تواند به کاهش وزن به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی با کالری محدود کمک کند.
علاوه بر این، آنها ممکن است مزایای سلامتی مفید دیگری مانند کاهش فشار خون داشته باشند.
در حالی که چندین مطالعه علمی ثابت کرده اند که پسته برای حفظ وزن سالم مفید است و باعث افزایش وزن نمی شود، این مطالعه اولین مطالعه ای است که نقش پسته را به عنوان بخشی از یک برنامه کاهش وزن در یک مطالعه واقعی بررسی می کند.
محققان دانشگاه کالیفرنیا سن دیگو در یک پانل متشکل از 100 فرد سالم، دارای اضافه وزن یا چاق مطالعه کردند که پسته آمریکایی می تواند به عنوان بخشی از برنامه کاهش وزن استفاده شود.
همه شرکت کنندگان توصیه هایی در مورد رژیم غذایی و فعالیت های کاهش وزن و همچنین دستورالعمل هایی در مورد چگونگی افزایش فعالیت بدنی دریافت کردند.
نیمی از شرکت کنندگان 42 گرم پسته را در رژیم غذایی روزانه خود قرار دادند (گروه پسته) و نیمی دیگر (گروه شاهد) مصرف نکردند.
بر این اساس، محققان اطلاعات مختلفی را در مورد سلامت شرکتکنندگان، رژیم غذایی و خطرات بیماریهای قلبی عروقی که در آزمایشگاه در ابتدا و انتهای مطالعه 4 ماهه آزمایش شده بود، اندازهگیری کردند.
به گفته محققان، هر دو گروه حدود 5 درصد از وزن بدن خود را از دست دادند و هر دو به طور قابل توجهی دور کمر و همچنین شاخص توده بدنی (BMI) خود را کاهش دادند.
اندازه دور کمر و BMI نه تنها نشان دهنده چاقی است، بلکه نشان دهنده این است که آیا شما در معرض خطر ابتلا به بیماری هایی مانند دیابت و بیماری قلبی هستید یا خیر.
علاوه بر این اقدامات، گروه پسته مزایای بیشتری از جمله کاهش فشار خون سیستولیک و دیاستولیک، افزایش مصرف فیبر و کاهش مصرف شیرینی ها را نسبت به گروه کنترل به دست آورد.
گروه پسته همچنین دارای سطوح بالاتری از کاروتنوئیدهای آنتی اکسیدانی (لوتئین، آلفا و بتاکاروتن) در خون و نسبت بهتری از اسیدهای چرب پلی و تک غیراشباع به اسیدهای چرب اشباع بود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.