استفاده از لیمو ترش جهرم در تولیدات مواد شوینده

لیمو ترش جهرم در جعبه های میوه بزرگتر:

اما آیا تا به حال فکر کرده اید که این لیموها چه نوع لیموهایی می توانند باشند؟ شاید نه! ممکن است تعجب کنید اگر بدانید که دنیایی از مرکبات خوشمزه وجود دارد.

در زیر در مورد انواع لیمو، از انواع تا نام های تجاری صحبت خواهیم کرد. انواع لیمو برای کشف و استفاده در نوشیدنی ها، دسرها و غذاهای خوش طعم وجود دارد.

اینها تعدادی از موارد مورد علاقه من هستند و امیدوارم که آنها نیز از شما شوند.

با رایج ترین انواع لیمو آشنا شوید، برخی که احتمالا قبلاً دیده اید، برخی که ممکن است نداشته باشید!

لیمو لیسبون یکی از پرکاربردترین انواع لیمو در کالیفرنیا است و در سراسر جهان محبوب است.

گوشت آنها بسیار اسیدی با طعم ترش، ترش و شیرینی لطیف است. من این لیمو را به خاطر چندکاره بودنش دوست دارم.

در انواع غذاها، از قنادی ها گرفته تا غذاهای تازه پخته شده با مرغ یا ماهی، به خوبی کار می کند.

لیمو ورنا دومین لیموی فراوانی است که در حومه اسپانیا کشت می شود.

پوست آنها نازک است و حجم آب بیشتری نسبت به سایر انواع لیمو دارند.

آنها اسیدیته و تعداد دانه کمی دارند و طعم ترش مشخصی دارند که مطمئناً هر علاقه مندان به لیمو را تحت تأثیر قرار می دهد.

لیمو مایر
لیمو مایر یک نوع لیمو فوق العاده هیجان انگیز است که من دوست دارم آن را در دستور العمل های دسر بگنجانم.

آنها ترکیبی از لیمو و پرتقال ماندارین استاندارد شما هستند. آنها اسیدیته کمتری دارند و بدون لیموهای تند که به آن معروف هستند.

لیمو خرس: لیمو خرس ترش و اسیدی است و محتوای آب آن بیشتر از لیمو معمولی است.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.