برای اطمینان از حفاظت مناسب ، مهم است که آب داخل انجیر به طور کامل ناپدید شود.
بعد از اینکه مطمئن شدید انجیرها خوب خشک شده اند، می توانید آنها را در شیشه های شیشه ای با مهر و موم بدون هوا نگهداری کنید.
فروش انجیر خشک همدان بالا می باشد.
یک روش باستانی، نگهداری آنها در کوزه های شیشه ای است که آنها را با تعدادی برگ بو قرار می دهند.
بسته شدن در کیسه های وکیوم یک انتخاب عالی است که عطر و طعم خلقت شما را طولانی تر می کند.
همچنین نحوه نگهداری شاه بلوط یا پنیر پارمزان را بیاموزید .
سالیانه سود بسیار ی از فروش انجیر خشک استهبان به دست می آید.
میوه ای با قدرت بازسازی و نشاط بخشی به دلیل داشتن ماده قندی قوی.
انجیر حاوی املاح معدنی (پتاسیم، کلسیم، آهن)، ویتامین ها و قندها است.
به لطف خواص آنتی اکسیدانی خود، در مراحل نقاهت و تغییرات فصلی، زمانی که نیاز به افزایش انرژی است، متحد است.
همچنین به دلیل وجود فیبر، خاصیت ملین طبیعی دارد، به خصوص در مورد میوه خشک.
شما می توانید برا ی خرید انجیر خشک ایرانی به عطاری ها مراجعه کنید.
و به دلیل داشتن کلسیم و آهن در موارد کم خونی، خستگی یا ضعف توصیه می شود. به طور خلاصه، یک میان وعده عالی، هرچند که نباید در مصرف آن زیاده روی کرد: بیش از سه عدد انجیر خشک در روز توصیه نمی شود.
انجیر از آنجایی که میوه ای شیرین است، بدون شک سرشار از کالری است، به خصوص اگر خشک شده باشد.
با خشک شدن، در واقع درخت انجیر 3 چهارم آب خود را از دست می دهد و 5 برابر بیشتر از میوه تازه، قند به دست می آورد.
همچنین محتوای فیبر را افزایش می دهد که باعث افزایش خواص ملین آن می شود.
از خوش طعم ترین انجیر ها انجیر پیوندی می باشد.
انجیر خشک سرشار از قند است و کالری دریافتی آن 250 کالری در 100 گرم است.
به همین دلیل است که اغلب در فصل سرما خورده می شود.
از طرف دیگر، انجیر تازه دارای کالری حدود 50 کالری در هر 100 گرم است.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.