بادام زمینی در استانه از لحاظ کیفی در درجه 1 در خاورمیانه قرار دارد

بادام زمینی انواع مختلفی دارد، از جمله بو داده، شور، روکش شکلاتی و به صورت کره بادام زمینی.

انواع مختلف دارای پروفایل های تغذیه ای متفاوت و فواید سلامتی مختلفی هستند.

بادام زمینی در استانه طعمی بی نظیر دارد.

اسیدهای چرب جزء ضروری هر رژیم غذایی هستند.

بیشتر چربی های موجود در بادام زمینی اسیدهای چرب تک غیراشباع و چند غیراشباع هستند که یک نوع چربی سالم هستند.

طبق گفته انجمن قلب آمریکا (AHA)، مصرف چربی‌های تک غیراشباع منبع مطمئن و چربی‌های غیراشباع چندگانه به جای چربی‌های اشباع و ترانس می‌تواند سطح کلسترول خون فرد را بهبود بخشد.

این به نوبه خود خطر بیماری قلبی و سکته را کاهش می دهد.

همچنین مقدار کمی چربی اشباع شده در بادام زمینی وجود دارد.

بادام زمینی

چربی اشباع شده نسبت به غیراشباع یا چند غیراشباع سالم تر است.

پزشکان چربی اشباع بیش از حد را با بیماری های قلبی عروقی مرتبط می دانند.

در نتیجه، بهتر است بادام زمینی را در حد اعتدال مصرف کنید تا از فواید بهینه آن برای سلامتی برخوردار شوید.

بادام زمینی منبع خوبی از فیبر غذایی است.

آنها حاوی 8.5 گرم در هر 100 گرم هستند که حدود یک چهارم فیبر توصیه شده برای مردان یا یک سوم برای زنان است.

دستورالعمل‌های غذایی فعلی برای آمریکایی‌ها توصیه می‌کند که بزرگسالان مقادیر زیر فیبر را در روز دریافت کنند:

34 گرم برای مردان
28 گرم برای زنان

مردم همچنین می توانند بادام زمینی بوداده و شور بخرند.

خوردن این انواع در حد اعتدال مشکلی ندارد، اگرچه مصرف بیش از حد سدیم با فشار خون بالا و بیماری قلبی مرتبط است.

در صورت امکان، بادام زمینی خام را با پوست وصل کنید.

پوست بادام زمینی حاوی آنتی اکسیدان است.

آنتی اکسیدان ها به محافظت از سلول های بدن در برابر آسیب رادیکال های آزاد کمک می کنند.

تولیدکنندگان معمولا پوست بیشتر بادام زمینی های برشته شده یا شور را جدا می کنند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.