بادام زمینی در تهران باعث نابودی آلزایمر شده است

بادام زمینی سرشار از چربی است.

در واقع آنها به عنوان دانه های روغنی طبقه بندی می شوند.

بخش بزرگی از برداشت بادام زمینی جهان برای تهیه روغن بادام زمینی (روغن آراشیس) استفاده می شود.

محتوای چربی از 44 تا 56 درصد متغیر است و عمدتاً از چربی های تک و چند غیراشباع تشکیل شده است که بیشتر آن از اسیدهای اولئیک و لینولئیک تشکیل شده است.

بادام زمینی سرشار از چربی است که بیشتر از اسیدهای چرب تک و چند غیراشباع تشکیل شده است.

بادام زمینی در تهران از پرطرفدارترین بادام زمینی ها می باشد.

آنها اغلب برای تهیه روغن بادام زمینی استفاده می شوند.

بادام زمینی منبع خوبی از پروتئین است.

بادام زمینی

محتوای پروتئین از 22 تا 30 درصد کل کالری آن متغیر است و بادام زمینی را به منبع عالی پروتئین گیاهی تبدیل می کند.

فراوان‌ترین پروتئین‌های موجود در بادام‌زمینی، آراشین و کناراشین، می‌توانند به شدت برای برخی افراد آلرژی‌زا باشند و باعث واکنش‌های تهدیدکننده زندگی شوند.

خلاصه
برای یک غذای گیاهی، بادام زمینی منبع فوق العاده خوبی از پروتئین است.

به خاطر داشته باشید که برخی از افراد به پروتئین بادام زمینی حساسیت دارند.

بادام زمینی کربوهیدرات کمی دارد.

در واقع، محتوای کربوهیدرات تنها حدود 13 تا 16 درصد از وزن کل است.

بادام زمینی با داشتن کربوهیدرات کم و پروتئین، چربی و فیبر بالا، دارای شاخص گلیسمی (GI) بسیار پایینی است که نشان دهنده سرعت ورود کربوهیدرات ها به جریان خون پس از غذا است .

این باعث می شود آنها برای افراد مبتلا به دیابت مناسب باشند.

بادام زمینی کربوهیدرات کمی دارد. این باعث می شود آنها یک انتخاب غذایی خوب برای افراد مبتلا به دیابت باشند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.