با استفاده از انجیر خشک آردی لب های خود را حجیم کنید

انجیر همچنین تلاش لازم برای دفع مدفوع را کاهش داد و حس تخلیه ناقص را بهبود بخشید.

محققان هیچ تفاوتی در تسکین یبوست بین مکمل های فیبر و انجیر مشاهده نکردند.

انجیر خشک آردی یکی از مرغوب ترین انجیر خشک ها می باشد.

خطرات
خطرات مرتبط با انجیر ممکن است بسته به نحوه استفاده افراد از آن متفاوت باشد.

بخش های زیر این موضوع را با جزئیات بیشتری پوشش می دهند.

انجیر تازه و خشک حاوی سطح بالایی از ویتامین K هستند.

افرادی که از داروهای رقیق کننده خون مانند وارفارین استفاده می کنند باید سطح ویتامین K را در رژیم غذایی خود ثابت نگه دارند، بنابراین ممکن است بخواهند از مصرف انجیر خودداری کنند.

انجیر خشک

علائم گوارشی
از آنجایی که انجیر محتوای فیبر بالایی دارد، خوردن بیش از حد انجیر – به ویژه انجیر خشک – می تواند باعث اسهال شود.

آلرژی
برخی افراد ممکن است به انجیر حساسیت داشته باشند.

محققان در وین دریافتند که درصد بالایی از افرادی که به گرده غان آلرژی داشتند، تست‌های حساسیت پوستی به انجیر تازه مثبت داشتند.

به طور خاص، اگرچه 78% منبع مورد اعتماد شرکت‌کنندگان با آلرژی به گرده غان، آزمایش پوستی مثبتی نسبت به انجیر تازه داشتند، اما اکثر آنها انجیر خشک را تحمل می‌کردند.

انجیر تازه یا خشک؟
انتخاب انجیر خشک یا تازه به ذائقه، ترجیحات و شرایط فرد بستگی دارد.

انجیر خشک حاوی کالری، قند، فیبر غذایی، ویتامین ها و مواد معدنی بیشتری نسبت به انجیر تازه است.

انجیر تازه ویتامین C، ویتامین A و بتاکاروتن بیشتری دارد.

نحوه استفاده از انجیر
انسان باید همیشه انجیر تازه را آبکشی کند.

پس از آن، آنها همانطور که هستند خوراکی هستند.

مردم همچنین می توانند انجیر خشک را همانطور که هستند بخورند یا با خیساندن آن در آب گرم تا زمانی که نرم شوند دوباره آن را درست کنند.

مردم می توانند از انجیر تازه و خشک در انواع غذاها استفاده کنند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.