با استفاده از خیارشور سامن موهایی براق داشته باشید

برای یک ترشی لذیذ و لذیذ باید به تازگی خیار و فلفلی که استفاده خواهید کرد توجه کنید.

سیری که باید در آن باشد نیز باید تازه و درشت باشد.

خیارشور سامن دارای طعمی بی نظیر است.

به خصوص سیر Kastamonu به دلیل طعم آن بسیار معروف است.

می توانید از سیر ترجیحی خود برای سیر Kastamonu برای تهیه خیار شور خوشمزه استفاده کنید.

محوطه
ظرفی که در آن ترشی درست می کنید باید شیشه ای باشد. ب

طری ها و شیشه های پلاستیکی می توانند برای سلامتی مضر باشند.

نمک

نمکی که برای خیارشورهای خوشمزه استفاده می کنید حتما سنگ نمک باشد.

خیارشور

شما نباید بسته های کاری ترشی که در بازار فروخته می شود را ترجیح دهید.

طعم ترشی که با مواد خودتون درست می کنید مثل هیچ ترشی دیگری نخواهد بود.

ترشی هایی که از نمک خوراکی استفاده می کنند به زودی شروع به آب شدن می کنند.

ارزش توجه به این موضوع را دارد.

اگر می خواهید زحمات شما هدر نرود، باید از سنگ نمک استفاده کنید.

عوامل خارجی
محافظت از ترشی های خود را در برابر عوامل خارجی فراموش نکنید.

برای ترشی های ترد می توانید قبل از بستن درب آن از کیسه ای استفاده کنید.

می توانید درب کیسه را ببندید و ترشی خود را نگه دارید تا از آن عبور کند.

همچنین باید مراقب باشید که آن را در جای خنک نگهداری کنید.

آب ترشی که هوا می گیرد کدر می شود.

باید توجه ویژه ای به بسته بودن درب آن داشته باشید تا به دلیل کدر شدن آب ترشی فکر نکنید.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.