فولات: لوبیا سیاه و لوبیا چشم بلبلی منابع عالی فولات هستند.
لوبیا سفید منبع خوبی است، در حالی که لوبیا لیما منبع خوبی است.
فولات (ویتامین B9) در تولید تمام سلول های بدن از جمله گلبول های قرمز نقش دارد.
لوبیا سفید صادراتی فواید گوناگونی برای بدن دارد.
این ویتامین در تولید مواد ژنتیکی (DNA, RNA)، در عملکرد سیستم عصبی و سیستم ایمنی بدن و همچنین در بهبود زخم ها و زخم ها نقش اساسی دارد.
از آنجا که برای تولید سلول های جدید ضروری است، مصرف کافی در طول دوره های رشد و برای رشد جنین ضروری است.
فسفر: لوبیا خشک منبع خوبی از فسفر است.
فسفر بعد از کلسیم دومین ماده معدنی فراوان در بدن است.
نقش اساسی در شکل گیری و حفظ استخوان ها و دندان های سالم دارد.
علاوه بر این، از جمله در رشد و بازسازی بافت ها شرکت می کند و به حفظ pH طبیعی خون کمک می کند.
در نهایت، فسفر یکی از اجزای تشکیل دهنده غشای سلولی است.
منیزیم: لوبیا سیاه منبع خوبی از منیزیم است. لوبیا سفید منبع خوبی برای زن و منبعی برای مرد است، نیازهای مرد بیشتر است.
در نهایت، لوبیا لیما و لوبیا چشم بلبلی منابع منیزیم هستند.
این ماده معدنی در رشد استخوان ها، ساخت پروتئین ها، اعمال آنزیمی، انقباض عضلانی، سلامت دندان ها و عملکرد سیستم ایمنی نقش دارد.
همچنین در متابولیسم انرژی و در انتقال تکانه های عصبی نقش دارد.
روی: لوبیا سفید منبع خوبی از روی برای زن و منبعی برای مرد است که نیازهای مرد بیشتر است.
لیما، سیاه و لوبیا چشم بلبلی منبع هستند.
روی به ویژه در واکنش های ایمنی، تولید مواد ژنتیکی، درک طعم، بهبود زخم ها و رشد جنین شرکت می کند.
همچنین با جنسیت و هورمون های تیروئید تداخل دارد. در پانکراس، در ساخت، ذخیره و آزادسازی انسولین شرکت می کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.