با استفاده از لوبیا چشم بلبلی می توانید به بدن خود حالت دهید

برخی از سوابق قدیمی می گویند که لوبیا چشم بلبلی در جامائیکا در حدود سال 1675 و در فلوریدا، آمریکا در حدود سال 1714 مورد استفاده قرار گرفت.

آب و هوا و خاک آمریکای جنوبی زمین مناسبی برای رشد لوبیا چشم بلبلی بود.

لوبیا چشم بلبلی خاکی را که رشد می کند را غنی از نیتروژن می کند.

لوبیا چشم بلبلی از بهترین لوبیا ها برای پخت است.

به این ترتیب به عنوان تثبیت کننده خاک عمل می کند و در نهایت به رشد گیاهان دیگر کمک می کند.

لوبیا چشم بلبلی یا نخود چشم سیاه، سرشار از مواد مغذی است و مجموعه ای از مواد معدنی ضروری، ویتامین ها و پروتئین را در هر وعده دارد.

همچنین ریزمغذی های زیادی در لوبیا وجود دارد، مانند فولات، آهن، مس و تیامین.

لوبیا چشم بلبلی

علاوه بر مواد مغذی، لوبیا چشم بلبلی مملو از پلی فنول‌هایی است که ترکیبات شیمیایی هستند که به عنوان آنتی‌اکسیدان در بدن انسان عمل می‌کنند تا رادیکال‌های آزاد را از بین ببرند، ترمیم کنند و از آسیب‌های سلولی جلوگیری کنند و سلامتی کلی را فراهم کنند.

لوبیا چشم بلبلی با چندین ارزش غذایی و اجزای مختلف، با فواید مختلف سلامتی مرتبط است.

بیایید آنها را اینجا ببینیم.

1. سطح کلسترول را کنترل کنید
لوبیا چشم بلبلی برای کنترل سطح کلسترول مفید است.

منبع فیبر غذایی و پروتئین موجود در این لوبیا، ماده ای برای کاهش سطح کلسترول بد در پلاسمای خون است.

ترکیبات استروئیدی لوبیاهایی به نام فیتواسترول ها را ارائه می دهند که در حفظ سطح طبیعی کلسترول قوی هستند.

کم خونی را می توان با آهن بهتر درمان کرد.

لوبیا چشم بلبلی منبع غنی آهن است.

از این رو به درمان کم خونی کمک می کند.

متابولیسم پروتئین بدن توسط آهن کمک می کند که برای تولید هموگلوبین در خون و گلبول های قرمز مهم است و در نتیجه خطر کم خونی را کاهش می دهد زیرا به دلیل کمبود هموگلوبین و گلبول های قرمز خون ایجاد می شود.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.