برای کمک به مصرف کنندگان در انتخاب محصولات میگو که مسئولانه و با حداقل مواد شیمیایی یا دارو تولید می شوند، شورای نظارت بر آبزی پروری(ASC)، یک سازمان غیرانتفاعی متمرکز بر ایجاد پروتکلهایی برای غذاهای دریایی پرورشی، مزارع میگو را تأیید میکند که تعدادی از پارامترها از جمله آلودگی، بیماری و ممنوعیت کامل آنتیبیوتیکها را برآورده میکنند.
میگو تازه در بازار خواص بسیاری برای بدن دارد.
پیتر ردموند، مدیر توسعه بازار ASC در ایالات متحده، می گوید: «هرچند که میگوی خود را دوست دارید، اگر به طور مسئولانه تولید شود، از شفافیت و قابلیت ردیابی اطمینان خواهید داشت و در عین حال تلاش خود را برای کمک به محیط زیست و جوامع کشاورزی انجام می دهید.
این می تواند نگران کننده باشد.
تحقیقات Consumer Reports در سال 2015 باکتریها را در بیش از نیمی از نمونههای میگوی خام آزمایششده و باقیمانده آنتیبیوتیکها در 11 نمونه از ماهیهای پرورشی خام وارداتی نشان داد.
میگو یا میگو در هر ارائه ای که پخته می شود خوشمزه است، آنها مزایای بسیار قابل توجهی را برای کسانی که آنها را در رژیم غذایی خود قرار می دهند ارائه می دهند.
ممکن است برای شما جالب باشد: 5 اشتباه در هنگام تهیه میگوی از قبل پخته که باید از آنها اجتناب کنید.
آستاگزانتینی که میگوها دارند می تواند برای افرادی که دوره های طولانی را جلوی کامپیوتر می گذرانند مفید باشد و دژنراسیون ماکولا یا خستگی چشم را تسکین دهد.
میگو دارای مواد معدنی است که مو را تقویت می کند مانند روی، ماده معدنی کلیدی برای حفظ و ایجاد سلول های جدید مانند مو و پوست.
سطح اسیدهای چرب امگا 3 موجود در میگو می تواند کلسترول مضر موجود در جریان خون را از بین ببرد و به نوبه خود احتمال حملات قلبی و سکته مغزی را از بین ببرد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.