با مصرف میگو تازه بوشهر 12 کیلو در ماه کم کنید

میگو بسیار کوچک است، اگرچه اندازه های مختلفی در بین گونه های مختلف وجود دارد.

در واقع در اسپانیا به عنوان کوچکترین گونه از خانواده میگو و میگو شناخته می شود.

میگو تازه بوشهر از طعم بی نظیری برخوردار است.

طعم غلیظ و شدید آن، در بسیاری از موارد، آن را به یک غذای لذیذ بسیار نفیس برای دوستداران غذاهای دریایی تبدیل می کند.

نکته خنده دار این است که با وجود اندازه کوچک آن، فواید میگو بسیار متنوع است.

غذایی حاوی مقدار زیادی سلنیوم ، ماده معدنی که در برابر رادیکال های آزاد عمل می کند.

آنها همچنین منبع ویتامین D هستند که وظیفه تنظیم جذب کلسیم و فسفر لازم برای رشد دندان ها و استخوان ها را بر عهده دارد.

یکی دیگر از ویتامین هایی که میگو حاوی ویتامین B12 است.

ویتامینی اساسی برای رشد شناختی و مغزی افراد.

میگو

همچنین دارای اسیدهای چرب امگا 3 است که کلسترول بد خون را کاهش می دهد.

بنابراین، تا زمانی که در حد اعتدال مصرف شوند، برای سلامت قلب و عروق بسیار مفید هستند.

علاوه بر این، میگو دارای چربی کمی و پروتئین کم کالری و همچنین مقدار کمی از ویتامین های A و E است.

در نهایت باید به محتوای مواد معدنی آن مانند کلسیم، منیزیم، منگنز، فسفر، آهن و پتاسیم اشاره کرد.

اما در عین حال که فواید اصلی میگو را می دانیم، باید موارد منع مصرف آن را نیز برای مصرف سالم در نظر بگیریم.

لازم به ذکر است که میگو غذایی با سطوح بالای سدیم و کلسترول است.

سدیم ماده معدنی است که مصرف بیش از حد آن باعث افزایش فشار خون می شود.

با این حال، سطح کلسترول بسیار بالایی در مقایسه با سایر غذاها ندارد.

در هر صورت مصرف این غذای دریایی در حد اعتدال توصیه می شود.

اخیراً یک مطالعه توسط آژانس ایمنی و تغذیه اسپانیایی هشدار داده است که مصرف سر میگو باید محدود شود .

ظاهراً این قسمت از بدن حاوی کادمیوم است، فلزی که برای بدن انسان به ویژه برای کلیه ها مفید نیست.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.