با مصرف نارگیل تازه امروز دندان های خود را سفید کنید

نارگیل حاوی مقدار زیادی چربی اشباع شده است، اما اینها بی ضرر هستند.

آنها حاوی تری گلیسیریدهای زنجیره متوسط ​​هستند که اسیدهای چرب با طول متوسط ​​هستند.

نارگیل تازه امروز از عالی ترین نارگیل ها می باشد.

این اسیدهای چرب به طور متفاوتی توسط بدن جذب می شوند.

آنها مستقیماً از دستگاه گوارش به کبد می روند و بیشتر به اجسام کتون تبدیل می شوند.

این می تواند اثرات درمانی بر اختلالات مغزی مانند صرع و آلزایمر داشته باشد.

مزایای سلامتی نارگیل شامل موارد زیر است:

نارگیل سرشار از فیبر غذایی است و 61 درصد فیبر را تامین می کند.

نارگیل

فیبر نارگیل آزاد شدن گلوکز را کند می کند و در صورت تبدیل شدن به انرژی، آن را به سلول منتقل می کند .

این به کاهش استرس در لوزالمعده و سیستم های آنزیمی کمک می کند که خطر ابتلا به دیابت را کاهش می دهد.

نارگیل ترشح انسولین و استفاده از گلوکز خون را بهبود می بخشد .

با تأثیر مثبت بر هورمون های کنترل قند خون، دیابت را کنترل می کند.

این افزایش سطح قند خون را کاهش می دهد و به کاهش هوس قند خون کمک می کند.

نارگیل برای هضم سریع و سایر علائم مرتبط با اختلالات گوارشی و روده مفید است. از جذب مواد مغذی و مواد معدنی پشتیبانی می کند و در عین حال فیبر غذایی را تامین می کند.

همچنین استفراغ و حالت تهوع را کاهش می دهد.

تغذیه نارگیل برای سیستم ایمنی بدن بسیار عالی است.

ضد ویروس، ضد قارچ، ضد باکتری و ضد انگلی است.

مصرف روغن نارگیل می تواند به بدن کمک کند تا در برابر ویروس ها و باکتری هایی که باعث بیماری می شوند مقاومت کند.

گفت، آیا می توانید نارگیل خام بخورید؟ مصرف نارگیل به صورت خام می تواند به درمان برخی از بدترین و مقاوم ترین بیماری ها مانند عفونت گلو، برونشیت، عفونت دستگاه ادراری، کرم نواری و سایر بیماری های ناشی از میکروب ها کمک کند.

 

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.