نارگیل حاوی مقدار زیادی چربی اشباع شده است، اما اینها بی ضرر هستند.
آنها حاوی تری گلیسیریدهای زنجیره متوسط هستند که اسیدهای چرب با طول متوسط هستند.
نارگیل تازه امروز از عالی ترین نارگیل ها می باشد.
این اسیدهای چرب به طور متفاوتی توسط بدن جذب می شوند.
آنها مستقیماً از دستگاه گوارش به کبد می روند و بیشتر به اجسام کتون تبدیل می شوند.
این می تواند اثرات درمانی بر اختلالات مغزی مانند صرع و آلزایمر داشته باشد.
مزایای سلامتی نارگیل شامل موارد زیر است:
نارگیل سرشار از فیبر غذایی است و 61 درصد فیبر را تامین می کند.
فیبر نارگیل آزاد شدن گلوکز را کند می کند و در صورت تبدیل شدن به انرژی، آن را به سلول منتقل می کند .
این به کاهش استرس در لوزالمعده و سیستم های آنزیمی کمک می کند که خطر ابتلا به دیابت را کاهش می دهد.
نارگیل ترشح انسولین و استفاده از گلوکز خون را بهبود می بخشد .
با تأثیر مثبت بر هورمون های کنترل قند خون، دیابت را کنترل می کند.
این افزایش سطح قند خون را کاهش می دهد و به کاهش هوس قند خون کمک می کند.
نارگیل برای هضم سریع و سایر علائم مرتبط با اختلالات گوارشی و روده مفید است. از جذب مواد مغذی و مواد معدنی پشتیبانی می کند و در عین حال فیبر غذایی را تامین می کند.
همچنین استفراغ و حالت تهوع را کاهش می دهد.
تغذیه نارگیل برای سیستم ایمنی بدن بسیار عالی است.
ضد ویروس، ضد قارچ، ضد باکتری و ضد انگلی است.
مصرف روغن نارگیل می تواند به بدن کمک کند تا در برابر ویروس ها و باکتری هایی که باعث بیماری می شوند مقاومت کند.
گفت، آیا می توانید نارگیل خام بخورید؟ مصرف نارگیل به صورت خام می تواند به درمان برخی از بدترین و مقاوم ترین بیماری ها مانند عفونت گلو، برونشیت، عفونت دستگاه ادراری، کرم نواری و سایر بیماری های ناشی از میکروب ها کمک کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.