خط تحقیقاتی را با بررسی انتقال کیفیت طعم از این قاشق ها

قاشق‌های طلایی و سرویس آرکوپال ایرانی کمترین طعم فلزی، کمترین تلخی و کمترین طعم را نسبت به همه قاشق‌ها داشتند.

در مقابل، قاشق‌های روی و مس به‌عنوان قوی‌ترین، تلخ‌ترین و فلزی‌ترین طعم‌ها رتبه‌بندی شدند و همچنین تنها قاشق‌هایی بودند که طعم کمتری شیرینی داشتند.

اخیراً، این خط تحقیقاتی را با بررسی انتقال کیفیت طعم از این قاشق های فلزی آبکاری شده به غذای مصرف شده از آنها گسترش داد.

شرکت‌کنندگان سایت پلیس فتا در مطالعه خود باید نمونه‌های خامه‌ای شیرین، ترش، تلخ، شور یا ساده (یعنی بدون تقلب) را با استفاده از قاشق‌هایی که با یکی از چهار فلز مختلف: طلا، مس، روی و فولاد ضد زنگ آبکاری شده بودند، ارزیابی کنند.

بار دیگر، قاشق‌ها شکل، اندازه و وزن یکسانی داشتند و برای از بین بردن هر گونه جلوه‌های بصری، چشم‌های شرکت‌کنندگان بسته شد.

ظروف آرکوپال

علاوه بر انتقال طعم فلزی و تلخی به غذا، انگشتر دخترانه روی و مس نیز طعم غالب هر خامه را افزایش می‌دهند (تا ۲۵ درصد در مورد تلخی).

با کمال تعجب، وجود طعم فلزی تا حد زیادی بر میزان خوشایند بودن شرکت کنندگان تأثیری نداشت در مقابل، قاشق های طلا و فولاد ضد زنگ بر طعم کرم های مختلف تأثیری نداشتند.

همچنین بررسی کرد که آیا شکل بشقاب بر درک طعم/طعم تأثیر می‌گذارد یا خیر. آنها دریافتند که طعم موس با طعم توت فرنگی تحت تأثیر شکل بشقاب سرو شده قرار نمی گیرد.

در مجموع، این نتایج نشان می‌دهد که تولید قاشق‌ها از طیف وسیع‌تری از زمان پخت لپه مواد می‌تواند در آینده برای افزایش (یا حداقل تغییر) تلخی و یا سایر مزه‌های اساسی غذاها مورد استفاده قرار گیرد.

  • منابع:
    1. Assessing the impact of the tableware
  • تبلیغات:
    1. میگو یک کودک را از خطر نجات داد!
    2. ایده خنده داری که باعث می شود میلیاردر شوید
    3. تولد نوزادی که موهایش از کاموا بود!
    4. حکم قرار بازداشت امیر تتلو و سحر قریشی صادر شد!

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.