این مقاله به بررسی فرآیندهای درمانی موجود کود مرغی پلیت ، از جمله ملاحظات و محدودیتهای مهم با توجه به خواص فیزیکی و شیمیایی کود میپردازد. به این دلیل که ویژگی های فیزیکی و شیمیایی کود به طور قابل توجهی بر سهولت عملیات و کارایی روش تصفیه تأثیر می گذارد.
به عنوان مثال، گزارش شده است که میزان رطوبت کود مرغی نوبل بالا استاز این رو، روش درمان باید بتواند با این امر سازگار شود.
بر این اساس، تبدیل به گاز ممکن است مناسب نباشد زیرا مواد اولیه با محتوای رطوبت بالا باعث ایجاد مشکلات تغذیه و سیال شدن در سیستم فرآیند می شود.
در حالی که هضم بی هوازی از سوی دیگر به خوبی با مواد اولیه با محتوای رطوبت متفاوت سازگار است.
علاوه بر این، با توجه به دانش نویسندگان، هیچ بررسی جامعی برای مقایسه استراتژی های مختلف درمان کود مرغی به طور خاص در پنج سال گذشته وجود نداشته است.

مقالات مروری در مورد کود مرغی غنی شده یا به طور کلی کود حیوانی رایج است در حالی که برخی از مقالات به یک رویکرد درمانی خاص اختصاص داده شده است.
با این حال، نسخه خطی فعلی، در حالی که سهولت فرآیند و همچنین معایب آن را ارزیابی میکند، به روشهای مختلف درمان کود مرغ میپردازد.
علاوه بر این، این بررسی همچنین تاثیر روشهای تصفیه را بر پایداری محیطزیست و محصولات نهایی تولید شده بر اساس مفاهیم زباله به ثروت و اقتصاد دایرهای ارزیابی میکند.
جدای از روشهای شناخته شده مانند کمپوستسازی، تجزیه در اثر حرارت، تبدیل به گاز و هضم بیهوازی، مایعسازی هیدروترمال و تروفیکاسیون نیز مورد ارزیابی قرار میگیرد.
اگرچه این روش ها برای تصفیه کود مرغی گرانوله رایج نیستند، اما از این روش ها برای تصفیه زیست توده استفاده می شود، از این رو، آنها در این بررسی گنجانده شده اند که به تازگی آن می افزاید. این باید به تصمیم گیرندگان در انتخاب مناسب ترین روش تصفیه کود مرغ کمک کند.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.