قند خون را کاهش می دهند
وجود فیبر در نخود باعث کاهش قند خون می شود .
نخود قرمز لپه ای از باکیفیت ترین نخود ها می باشد.
این ویژگی این حبوبات کوچک را به غذایی مناسب برای مبتلایان به دیابت تبدیل می کند و ارزشی مشترک با تخمه آفتابگردان و تخمه کدو دارد.
آنها به کاهش کلسترول و تری گلیسیرید کمک می کنند
نخود به دلیل داشتن فیبر دارای فواید عالی برای حمایت از کاهش جذب کلسترول است .
علاوه بر این، نخود به دلیل وجود ساپونین ها، خواص خود را در برابر کلسترول بد و تری گلیسیرید تقویت می کند.
اگر علاقه مند هستید، فواید میوه خشک در برابر کلسترول را نیز کشف کنید .
سایر غذاهایی که می توانند کمک کنند برنج ونیر ، سیر سیاه تخمیر شده و دانه های چیا هستند .
با این حال، پروتئین های موجود در حبوبات با تمام اسیدهای آمینه ضروری که در عوض در پروتئین های حیوانی وجود دارند، کامل نیستند.
بنابراین، ترکیب نخود و سایر حبوبات با غلات برای جذب تعداد بیشتری از مواد مغذی ضروری توصیه می شود.
دسته: غذا
3 فایده مهم نخود برای بدن به اضافه 9 دستور غذا
نخود یک غذای غنی از فیبر و پروتئین گیاهی است که برای یک رژیم غذایی کم چرب و مغذی مناسب است.
نخود به دلیل ویژگی هایی که دارد انرژی زیادی به همراه دارد و خواص بی شماری برای سلامت روده، کلیه ها و قلب دارد.
بیایید فواید نخود و دستور العمل های خوشمزه را ببینیم.
ساپونین ها و اسیدهای چرب غیراشباع امگا 3 به عملکرد فیبرهای موجود در این حبوبات اضافه می شوند که به کاهش بیشتر کلسترول کمک می کنند و در نتیجه به پیشگیری از بیماری های سیستم قلبی عروقی کمک می کنند و خطر حملات قلبی و سکته را کاهش می دهند و در عین حال محافظت می کنند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.