کشمش کشمیری معمولی هسته درشت

کشمش کشمیری

این نوع کشمش سبز پلویی از انگور قرمز بدون هسته تهیه می شود و معمولاً از نظر رنگ و اندازه با کشمش آفتابی متفاوت است.

کشمش کشمیری از انگور بدون هسته تهیه می شود و معمولاً در خاورمیانه و آسیای مرکزی یافت می شود. این نوع کشمش نازک و به اندازه 2 تا 3 سانتی متر است.

این نوع کشمش ممتاز را افرادی ترجیح می دهند که از خوردن انواع دیگر کشمش اجتناب می کنند، زیرا این کشمش شیرین و بسیار نزدیک به طعم انگور تازه است.

 

کشمش کشمیری از نوع خاصی از انگور به نام پکامی تهیه می شود که بومی منطقه کاشمر استان خراسان است. کشمش کشمیری را معمولا در محیطی تاریک خشک می کنند تا رنگ سبز خود را حفظ کنند.

کشمش کشمیری در دو رنگ سبز و طلایی موجود است. تنها تفاوت این است که از گاز دی اکسید گوگرد برای تولید کشمش طلایی کشمیری استفاده می شود.

کشمش قرمز (بدون هسته)

این كشمش صادراتي ملایر بسته به نوع انگوری که از آن تهیه می شود طعم شیرین تا ترش دارد.

کشمش قرمز خاصیت ضد سرطانی دارد، فشار خون را کاهش می دهد و از دیابت جلوگیری می کند.

کشمش طلایی مانند سلطان ها از انگور بدون هسته تامپسون یا انگور زرد بدون هسته تهیه می شود. برای جلوگیری از تغییر رنگ، کشمش را در دستگاه آبگیری درست می کنند. د

ر برخی موارد از دی اکسید گوگرد در فرآیند تولید برای حفظ رنگ طلایی استفاده می شود.

این نوع کشمش تیزابی طلایی طعم کاراملی کمتری نسبت به کشمش آفتابی دارد.

منابع:

  • تبلیغات: 
  1. ۲۳ پیشنهاد افراد ثروتمند جهان برای پولدار شدن
  2. استفاده از محافظ چشم در هنگام استفاده از پمپ هواکش
  3. با این کالاها از هر انگشتتان پول می ریزد!
  4. کمپوت آلبالو پیوندی گیلاسی صنعتی

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.