کیوی در روسیه در تولید نوعی مواد مخدر نقش بسزایی دارد

کیوی یا انگور فرنگی چینی در اصل در چین به صورت وحشی رشد می کرد. کیوی یک غذای غنی از مواد مغذی است – آنها سرشار از مواد مغذی و کم کالری هستند.

کیوی و سایر میوه ها به دلیل داشتن مواد مغذی، فواید زیادی برای سلامتی دارند. کیوی منبع خوبی از ویتامین C، آنتی اکسیدان ها و فیبر است.

آنتی اکسیدان ها – از جمله ویتامین C، کولین، لوتئین و زآگزانتین – به حذف رادیکال های آزاد از بدن کمک می کنند.

کیوی در روسیه از بهترین کیوی ها می باشد.

رادیکال های آزاد مولکول های ناپایداری هستند که بدن در طی متابولیسم و ​​سایر فرآیندها تولید می کند.

اگر رادیکال های آزاد بیش از حد ایجاد شوند، می توانند باعث استرس اکسیداتیو منبع مطمئن شوند که می تواند منجر به آسیب سلولی شود.

این آسیب ممکن است منجر به مشکلاتی مانند بیماری قلبی یا سرطان شود.

آنتی اکسیدان ها می توانند با از بین بردن رادیکال های آزاد از بدن محافظت کنند.

کیوی

کدام غذاها منابع خوب آنتی اکسیدان هستند؟

مواد مغذی موجود در کیوی ممکن است به روش های زیر برای فرد مفید باشد.

پوست سالم
ویتامین C به تولید کلاژن، یک جزء کلیدی در سلول‌ها و اندام‌های بدن، از جمله پوست، کمک می‌کند.

این ویتامین همچنین توانایی بدن را برای بهبود زخم ها افزایش می دهد.

یک بررسی در سال 2019 از مطالعات نشان داد که مصرف مکمل‌های کلاژن خوراکی ممکن است به افزایش کشسانی و آبرسانی پوست و کاهش چین و چروک کمک کند.

مصرف مکمل ها مانند مصرف ویتامین C موجود در کیوی نیست، اما خوردن این میوه ممکن است به حفظ سلامت پوست کمک کند.

یک کیوی با وزن 69 گرم (گرم) منبع مورد اعتماد، 64 میلی گرم (میلی گرم) ویتامین C را فراهم می کند.

این نشان دهنده 71 تا 85 درصد از نیاز روزانه یک بزرگسال به ویتامین C منبع مورد اعتماد است.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.